Expressdienst

Tijd is een fundamenteel element in de werking van de moderne economie.

Of u nu een particuliere klant of een bedrijf bent, het is essentieel dat uw pakjes in heel België kunnen worden geleverd, in de kortst mogelijke tijd. STALLION EXPRESS is er om in uw behoeften op het gebied van expresleveringen te voorzien.

  • Totale transparantie betreffende de leveringstermijn, uw zending wordt alleen afgeleverd tegen handtekening, als bewijs voor de goede ontvangst.
  • Onze expreskoeriersafdeling bestaat uit professionals met een zeer goede kennis van het terrein en van de bijzonderheden van het vak. Chauffeurs met een klantgerichte houding, een onberispelijke outfit en verantwoordelijkheidsgevoel ten opzichte van uw ontvangers/klanten

Onze Verbintenissen

OPHALING EN LEVERING BINNEN 2 UUR IN DE 19 GEMEENTEN VAN BRUSSEL

Uw brieven moeten binnen enkele minuten worden opgehaald?
Onze moto’s zorgen ervoor, geen files meer!

U hebt grote pakjes of bestemmingen buiten Brussel of in het buitenland?
Onze auto’s, breaks, bestelwagens of vrachtwagens zorgen ervoor, met dezelfde efficiëntie!

Voor een envelop van 50 g tot een pallet van 500 kg verplaatsen onze chauffeurs zich op het hele nationale grondgebied maar ook in onze buurlanden.

MEERDERE AANMELDINGEN:

Een tweede aanmelding= een bijkomende zending.

De terugkeer van de chauffeur naar de afzender wordt als heen- en terugrit beschouwd. Een tweede stopplaats buiten Brussel met een koerierdienst= 30 € met de wagen en 40 € met een kleine bestelwagen

Forfait Brussel (Zone 1)

Anderlecht, Auderghem, Berchem, Bruxelles, Etterbeek, Evere, Forest, Ganshoren, Ixelles, Jette, Koekelberg, Laeken, Molenbeek-Saint-Jean, Saint-Gilles, Saint-Josse, Schaerbeek, Uccle, Watermael-Boitsfort, Woluwe-Saint-Lambert, Woluwe-Saint-Pierre.

Forfait buurgemeenten (Zone 2)

Diegem, Dilbeek, Drogenbos, Grand-Bigard, Grimbergen, Haren, Etterbeek, Kraainem, Linkebeek, Neder-over-Heembeek, Nossegem, Overijse, Rhode-Saint-Genèse, Ruisbroek, Leeuw-Saint-Pierre, Strombeek, Wemmel, Wezembeek-Oppem, Woluwe-Saint-Etienne, Sterrebeek, Zaventem, Zellik.

Forfait Groot-Brussel (Zone 3)

Alsemberg, Asse, Beersel, Brucargo, Dworp, Hoeilaart, Huizingen, Kampenhout, Kobbegem, Kortenberg, Lennik, Lot, Machelen, Meise, Merchtem, Mollem, Ternat, Tervuren, Vilvorde, Waterloo, Schepdaal.

Toepassing van een tarief voor weekend/feestdagen

We passen tussen 19h en 7h, tijdens het weekend en op feestdagen het nachttarief toe. We rekenen een supplement aan van 100 % op het forfait voor Brussel, buurgemeenten en Groot-Brussel en een supplement van 25 % voor alle andere provincies.

Internationaal transport

Toepassing van het kilometertarief:

  • Supplement tol, boot, douanerechten
  • Forfaitair supplement van 45,00 € per 1000 km.